Velkomst

Welcome to Mir Sufi Healing

Velkommen til Mir Sufi Healing website. 

Medierne fortæller os dagligt om rædsler og tragedier, der finder sted i vores verden. Til trods for adskillige kampagner af høj profil og enorme mængder af penge rejst af mange mennesker, for at redde verden fra sult, fattigdom, udnyttelse og krig, har intet ændret sig væsentligt.

Vi befinder os i en afgørende tid for menneskeheden og vores overlevelse som mennesker virkelig afhænger fuldstændig af vores individuelle vilje til at heale og forstå os selv. Hver eneste af os har potentialet for at opleve denne healing.

Ved at arbejde på dig selv og stræbe efter at forstå og heale dig selv, har du chance for at kunne begynde at forstå det ubegrænsede potentiale som healing kan tilbyde til gavn for menneskeheden og resten af skabelsen. Effekten af ​​at arbejde på dig selv vil sprede sig som ringe i vandet, både til andre mennesker og til miljøet omkring dig. Den eneste måde at ændre verden er ved først at ændre dig selv. Som mennesker påhviler dette ansvar os, samtidig med at vi også er ansvarlige for hinanden. Når du har oplevet potentialet i denne healing har du mulighed for at blive en kanal for at hjælpe og heale andre.

Min vision er, at alle skal have mulighed for at opleve Mir Sufi Healing, og gennem dette bidrage til healing af verden som helhed.

Mir Mahmoud Hadian,
Pir of Mir Sufi Healing

Back to top
Back to top